Fanta100 | RACKARTYGARNA - Sveriges galnaste blogg!

RACKARTYGARNA – Sveriges galnaste blogg!

Fanta_head_ny

[youtube width=”720″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=vLO4i9TIsyU[/youtube]

Fanta_bottom

 

TÄVLINGSREGLER

Välkommen till denna tävling. Här hittar du information om hur man tävlar samt tävlingsreglerna

REGLER OCH DELTAGANDE I KAMPANJEN

Arrangör, organisatör: 
Coca-Cola AB 
Dryckesvägen 2C 
136 89 HANINGE 
Sverige

Samarbetspartners (byråer): Initiative Universal Media (IUM).

Samarbetspartners: Parks & Resorts Scandinavia AB (Skara Sommarland, Kolmården), Gröna Lund, SF Bio AB.

 

VEM KAN DELTA

Minimiåldern för att delta är 13 år och tävlingen är öppen för alla bosatta i Sverige, utom anställda av Coca-Cola© i Sverige (Coca-Cola AB och Coca-Cola Enterprises AB) inklusive familjemedlemmar och andra medverkande samarbetspartners av The Coca-Cola Company och dess dotterbolag. Personer som är under 13 år kommer att avvisas. Tävlingen begränsas till en registrering per person. För att tävla måste personen ha ett eget konto på Instagram. Flera deltaganden från samma person via konton är inte tillåtet. Personer som inte uppfyller dessa villkor är diskvalificerade från tävlingen.

TÄVLINGSPERIOD

Tävlingen är öppen från och med: 1 Juni 2014 kl 00.01 
Tävlingsperioden slutar den 26 september 2014 kl 23:59 
Inga tävlingsbidrag kommer att accepteras utanför tävlingsperioden.

Arrangören av tävlingen förbehåller sig rätten att ändra tävlingsperioden vid speciella eller oförutsedda händelser t ex. force majeure.

 

SÅ DELTAR DU I TÄVLINGEN:

Det är gratis att delta i den här tävlingen och den innebär inte något köpkrav.

Tävlingen består av 100 ”utmaningar” där 50 har släppts under 2014 och de resterande 50 släpps under 2015. Varje utmaning har en unik #. Utmaning nr. 23 heter t ex. #fanta23.
Användaren deltar genom att välja en utmaning, genomföra utmaningen, dokumentera den med en bild eller video och ladda upp den på Instagram med #fantaxx beroende på utmaning.

En användare kan delta med alla olika utmaningar men kan endast tävla en gång med varje unik utmaning.

Tävlingen sponsras, rekommenderas och administreras inte av Instagram Se vår integritetspolicy för hantering av personlig information längre ned (artikel 2) för att läsa hur din personliga information kommer att hanteras.

 

SÅ UTSES VINNAREN:

En vinnare utses av Rackartygarna som är jury varje vecka under tävlingsperioden tom v31, efter det utses en vinnare till ett Grande Prize v39. Totalt antal vinster är 13st under perioden och tävlingen avslutas med att en slutgiltig vinnare utses av de som vunnit under hela tävlingsperioden. För att ha möjlighet till vinst skall bilden följa de övergripande regler som finns för bilder, läs mer under avsnittet ”bilder”, samt genomgöra utmaningen.

Vinnare varje vecka tom v31: Juryn utser en vinnare varje vecka v25-31. Juryn utser vinnaren senast fredag varje vecka. Dvs. vinnare för den första veckan utses senast fredag v25. Vinnare för Grand Prize utses v39.

Juryn består av Rackartygarna. Varje deltagare, som försöker att vinna priser genom ett otillbörligt beteende (t ex. missbruk av bilder eller som laddar upp bilder som inte tillhör användaren) diskvalificeras.

BILDER:

En bild som tas från en annan användare kommer att avvisas. Bilder kommer att avvisas om de inte uppfyller följande juridiska bestämmelser samt villkor och bestämmelser:

 

PRISER

Priserna anges nedan. Kontanter eller andra alternativ är inte tillgängliga, utom vid omständigheter utanför arrangörens kontroll. Arrangören förbehåller sig rätten att ersätta priserna med liknande alternativ av samma eller högre värde. Priserna är personliga och får inte säljas eller ersättas med kontanter.

 

PRISER VARJE VECKA UNDER TÄVLINGSPERIODEN:

Juryn kommer att utse en vinnare under följande veckor: 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 & Grand Prize utses v39.

 

PRISER UNDER TÄVLINGSPERIODEN

 

GRÖNA LUND (4ST)

 

FURUVIK (4ST)

 

SKARA SOMMARLAND (4ST)

 

KOLMÅRDENS DJURPARK (4ST)

 

HÖGSTA PRIS

Resa till Europapark för max. 4 pers 
Uppskattat totalt värde av priset 18 000 kr 
Vinnaren är fri att välja vilka som ska ingå i gruppen och få åka med på resan inom följande ramar: Alla deltagare under 18 år måste ledsagas av en förälder/vårdnadshavare över 18 år. Högsta antal deltagare är 4 personer.

© 2014 The Coca-Cola Company

stats